Ammattimainen sisällöntuottaja yksilövalmennuksella

Yksilövalmennus sopii erityisen hyvin henkilökohtaisesti räätälöitynä sekä somevaikuttajalle että yrittäjälle. Oletpa sitten sisällöntuottaja, joka tuottaa sisältöä viihdyttääkseen tai myydäkseen, yksilövalmennus tarjoaa sitä henkilökohtaisuutta juuri sinun tilanteeseesi, joka perinteisestä verkkovalmennuksesta jää uupumaan.

Tyypillinen yksilövalmennusasiakas on somevaikuttaja, joka on jo opiskellut somettamista, mutta polkee paikallaan tai tavoittelee vielä viimeistä silausta. Toinen tavanomainen ryhmä ovat pienyrittäjät, jotka haluavat pelkän näkyvyyden lisäksi tavoitella myös myyntiä somen avulla. Eikä ole lainkaan epätavallista, että somettaja haluaa viedä samaan aikaan eteenpäin sekä vaikuttajuuttaan että yritystoimintaansa.

Mitä, jos päätetään sinne päin tekeminen tähän, ja luodaan sinun menestystarinasi tänään! Katso alta sinulle sopivin vaihtoehto.

 

Someammattilaisen timantti -valmennus

Haaveissa ammattimainen somevaikuttajan ura sivu- tai päätoimisena yrittäjänä? Vieläkö viimeinen silaus puuttuu ja kaipaat henkilökohtaista ohjausta ollaksesi oikea sisällöntuottaja? 

Tässä yksilöllinen valmennus rakennetaan omien toiveidesi ja sinulle henkilökohtaisesti tehdyn analyysin perusteella.

Somenäkyvyydestä kohti unelmiesi digiyrittäjyyttä -valmennus

Oletko jo päässyt hyvään vauhtiin somevaikuttajana, ja pohdit kuinka näkyvyyttä voisi hyödyntää muussa digiyrittäjyydessä? Tai pohditko vielä sitä, millaista digiyrittäjyyttä kohti tekisit seuraavan siirtosi?

Tässä henkilökohtaisessa valmennuksessa kartoitamme toiveesi ja vahvuutesi, ja kirkastamme ideasi digiyrittäjyydestäsi.

Vauhtia yrityksen digimarkkinointiin -valmennus

Oletko ryhtymässä yrittäjäksi tai kaipaisiko digimarkkinoinnin osaamisesi lisää boostia? Haluaisitko olla taitava sisällöntuottaja ja tavoittaa oikean kohderyhmäsi ilman tuputtamista tai suurta markkinointibudjettia?

Tässä yksilövalmennuksessa opit sekä perinteisiä että uudenlaisia digimarkkinoinnin tapoja, ja nostat myyntisi uudelle tasolle.