AINUTLAATUINEN
8 VIIKON VALMENNUSOHJELMA UUSILLE TAI NYKYISILLE SOSIAALISEN MEDIAN SISÄLLÖNTUOTTAJILLE

3.4.2023 alkaen

AINUTLAATUINEN 8 VIIKON VALMENNUSOHJELMA UUSILLE TAI NYKYISILLE SOSIAALISEN MEDIAN SISÄLLÖNTUOTTAJILLE

3.4.2023 alkaen


Näin muutat ideasi toistuviksi 4-numeroisiksi kk-tuloiksi jopa 30 päivässä uudella Vaikuttava sisällöntuottaja -metodilla

(vaikka sinulla ei olisi vielä Y-tunnusta, yhtään instagram-seuraajaa tai kokemusta somesisällöntuotannosta)

Joten, tässä tulee Vaikuttava sisällöntuottaja          -ohjelma…

…Jossa opit kantavan menetelmän, jonka avulla muutat ideasi ammattimaiseksi somesisällöntuotannon bisnekseksi jopa 30 päivässä ilman pelkoa siitä, että työ valuisi hukkaan.

(sen sijaan, että olet samassa pisteessä vielä vuoden päästä ihmetellen, miksi ideasi ei menesty)

5/5

Kävin Pitkätossulan valmennuksen viime vuoden puolella. Sain kurssilta hyviä vinkkejä oman Instagram-tilini tekemiseen ja kehittämiseen. Tilini oli ennen valmennusta enemmänkin alusta oman yrittämisen tueksi tai päiväkirja meidän arjen puuhista. Valmennuksen myötä opin hyödyntämään ja kehittämään tiliäni. Sain selkeyttä ja hyviä neuvoja, miten päästä alkuun yhteistöissä ja mitä niissä tulee huomioida, esim. verotukseen ja lakiin liittyvät seikat. Sain ideoita ja tukea, millaisia kuvioita alan tekemään. Uusia seuraajia nousee tasaisesti. Voin lämpimästi suositella Pitkätossulan valmennuksia.

Wilma Lehtonen @wilma_lovisa

Valmennus sopii sinulle täydellisesti, jos...

 • Taidoistasi ja yrityksestäsi huolimatta, et vielä hallitse sitä kriittistä taitoa, kuinka muuttaa tekeminen oikeasti merkittäviksi tuloiksi.
 • Sinulla on ehkä ideoita sosiaalista mediaa ajatellen, mutta tilisi ei kasva tai homma ei etene, koska sinulla ei ole rutiinia tai seuraavat askeleet tuntuvat epäselviltä.
 • Olet valmis lopettamaan odottamisen, sillä vuoden 2023 markkinoinnin ykköstrendi tarvitsee tekijöitään nyt.
 • Haluat lopettaa uusien valmennusten shoppailun ja löytää kannattavan omiin arvoihin, luovuuteen ja intohimoihin perustuvan työskentelytavan.
 • Ymmärrät, että sinun täytyy oppia laadukkaan sisällöntuoton lisäksi myymään palveluitasi, jotta voit yltää säännöllisiin tuloihin.
 • Unelmanasi on aika- ja palkkariippumaton työ, paremmat tulot ja kevyempi yrittäjyys.
 • Sinua kiinnostaa sosiaalisen median tekeminen omassa kanavassa vaikuttajana ja seuraaja riippumattomana UGC-sisällöntuottajana muille.
“Peppi on omassa työssään ammattilainen! Hän välittää ihmisistä ja huomioi kaikkia omien vahvuuksiensa kautta. Suosittelen lämpimästi yhteydenottoa Pepin suuntaan, jos haluat someen vipinää!”
 

Tässä valmennuksessa opit...

 • 7 askeleen Vaikuttava sisällöntuottaja -metodin, joka antaa valmiudet toimia varmasti sekä ammattimaisena somevaikuttajana että UGC-sisällöntuotannon palveluntarjoajana.
 • Kuinka luoda 4-numeroisiin kk-tuloihin yltävä sisällöntuotannon bisnes ilman yhtäkään someseuraajaa.
 • Kasvattamaan sitoutuneen seuraajakunnan Instagramissa 0:sta 10 000:een seuraajaan, ja solmimaan parhaat pitkäjänteiset vaikuttajayhteistyöt.
 • Valjastamaan hajanaiset ideasi rahanarvoiseksi sunnitelmaksi, ja pääsemään eroon epävarmuudestasi ja peloistasi.
 • Suunnittelemaan ja tuottamaan katsojien rakastamaa sisältöä säännöllisesti ja vaivattomammin helpon kaavan avulla.
 • Brändäämään, tuotteistamaan ja pitchaamaan itsesi tavalla, joka vakuuttaa yritykset ja markkinointipäättäjät.

(UGC eli User Generated Content on sisältöä, joka tuotetaan suoraan brändin tarpeisiin, eikä sitä julkaista omalla tilillä. UGC-sisällöntuottajaksi voi siis ryhtyä ilman yhtäkään omaa someseuraajaa.)

Usein kysyttyä

Valmennus kestää 8 viikkoa, ja videotallenteet julkaistaan viikoittain näppärän kokoisina palasina. Ne voi opiskella itselle parhaiten sopivana ajankohtana, ja vaikka ei pysyisikään aivan tahdissa, ne jäävät sinulle näkyviin pidemmäksi aikaa. Kiireisessä arjessa videoita voi kuunnella vaikkapa autossa tai ruokaa laittaessa. Tai kenties pystyt nipistämään aikaa tavoitteettomasta ja päämäärättömästä somen selailusta? Ja itseasiassa, valmennus antaa hyviä vinkkejä myös ajanhallintaan.

Höpsis! Pienet, aivan tavisvaikuttajat ovat nykypäivänä todella suosittuja. Enää ei välttämättä haluta nähdä pelkkää julkkiselämää, vaan haetaan aitoutta ja samaistuttavuutta. Myös yritykset löytävät usein yhteistyökumppaninsa pienten tekijöiden joukosta, sillä heidän kohdeyleisönsä korreloi hyvinyrityksen tavoitteiden kanssa. Ei siis tarvitse olla mitenkään erikoinen. Intohimo sisällöntuottoon ja tehokkaasti rajattu idea ovat kaiken A ja O. Ideointiin valmennuksessa saa runsaasti vinkkejä, ja opit myös menetelmän, jonka avulla sisällöntuotosta tulee vaivatonta ja säännöllistä.

Ei haittaa! Lähdemme liikkeelle alkeista, joten valmennus sopii yhtälailla niille, jotka ovat vasta alussa tai ovat tehneet somea jonkun aikaa, mutta idea ei ole lähtenyt lentoon. Sitä paitsi, on mahdollista keskittyä nimenomaan UGC-sisällöntuottoon, jossa sisällöt tuotetaan pelkästään yritysten tarpeisiin, ja näin ollen omalla yleisölläsi ei ole merkitystä. Jokainen meistä on aloittanut nollasta, ja koska tämä ei ole rakettitiedettä, huipulle on mahdollista päästä lyhyessäkin ajassa.

Usko pois, mutta tämä on asia, jota jota ikinen sosiaalisen median tekijä pohtii jossakin vaiheessa. Erotetaan heti alkuun kaksi asiaa: On eri asia tehdä tavoitteellista somea kuin vaikkapa roikkua siellä tylsyyttään hakemassa huomiota. Jos joku tuttavapiiriisi kuuluva ei ymmärrä niiden eroa, suosittelisin hänen hieman ottamaan asioista selvää. Sosiaalinen media on yhä useamman vakasti otettava työpaikka, ja se on merkityksellistä työtä. On valitettavan totta, että somettaja voi joskus saada osakseen myös arvostelua. Mielipide-erothan eivät haittaa, niitä meillä on jatkuvasti elämässä. Asiattomat kommentit taas kertovat aina enemmän kirjoittajastaan kuin sen kohteesta. Valmennuksieni kautta pääsee osaksi yhteisöä, joka on tukenasi jatkossakin. Mitä enemmän tekee, sen vähemmän miettii, mitä muut ajattelevat. Epäonnistumiset taas ovat loistavia oppimisen paikkoja.

En minäkään! En voi sietää sitä, ja siksi en itsekään tee tuputtavaa myyntiä tai varsinkaan opeta sellaista kurssilaisilleni. Valmennuksessa saat työkaluja ja opit tapoja, joiden avulla on mukava markkinoida itseään ja palveluitaan. Lopulta ammattimainen ja laadukas tekemisesi kutsuu asiakkaasi luoksesi itsellään.

Hahah, olikohan tämä oma kysymykseni. Minä nimittäin pelkäsin aloittaessani eniten tekniikkaa. Se on kuitenkin hätkähdyttävän helppo oppia. Mitään ei voi kokeilemalla rikkoa.

Valmennukseni tähtää vahvasti siihen, että kurssimaksusi tulee takaisin nopeasti ja vieläpä moninkertaisesti ja toistuvasti. Ajatellaanpa vaikka, että saat sisällöntuottajana yhden ainoan diilin yrityksen kanssa. Keskikokoisesta videosisältöpaketista tienaat 500e, eli kurssimaksu on jo kuitattu. Tai teet vaikuttajana yhteistyökumppanin kanssa aloittelijana kolmen postauksen sarjan, ollaan samoissa lukemissa. Hieman kokeneempi vaikuttaja tienaa tuon summan jo yhdestä postauksesta.

Muista, että opiskeluasi ei voi verrata vaikkapa jonkun tavaran tai viihdykkeen ostamiseen. Se on aina sijoitus itseesi, ja sinä olet sen arvoinen. Jos et aloita nyt, milloin sitten? Olet kuukauden tai vuoden päästä täysin samassa (raha)tilanteessa kuin nyt, jos et tee asialle mitään.

Ymmärrän kuitenkin, että näinä aikoina raha ei kasva kenelläkään puussa. Siitä syystä valmennukseni on moneen muuhun vastaavaa arvoa tuottavaan valmennukseen nähden huokea, ja tarjoan kertamaksun sijaan myös osamaksua 2-5 erässä. Mikäli valmennuksesta ei koe saavansa hyötyä, annan myös 100% tyytyväisyystakuun.

Kysyisin tietysti, mitä ne jutut ovat, joita olet kokeillut. Mutta tietämättä sitä, vastaan että tämä valmennus keskittyy pikkukikkailujen ja monien muiden somekurssien sijaan kokonaisuuksiin, joiden ymmärtäminen valottaa tekemistäsi ratkaisevasti. Aikaisempia valmennuksiani ovat käyneet jo sadat tyytyväiset asiakkaat.

Annan myös 100% rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valmennukseeni.

Asiakkaiden kokemuksia
5/5

Kiitos kiinnostavasta verkkokurssistasi, se on ollut oikein antoisa. Valmennustyylisi on ihanan rauhallinen ja selkeä, ja jaksot olivat mukavan lyhyissä osissa, niin että ei tullut liikaa sulateltavaa kerrallaan. Oli mielenkiintoista verrata yrityksen ja somevaikuttajan onnistuneen sisällöntuottamisen yhteneväisyyksiä ja eroja. Sain paljon uutta tietoa ja hyviä vinkkejä. Suosittelen verkkovalmennustasi lämpimästi kaikille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään Instagramissa. 

Soile Heiniö @sometaito

Osallistuessani Pitkätossulan valmennukseen, olin kirjoittanut blogia useamman vuoden. Sittemmin blogiin ei riittänyt aika, ja halusin panostaa Instagramiin enemmän sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Halusin tehdä enemmän yhteistöitä ja saada somenäkyvyyttä. Ehkä hain myös vähän rohkaisua ja vahvistusta Somen tekemiseen. Parasta valmennuksesta saatua oppia olivat ohjaus yhteistöihin, miten itseä kannattaa mainostaa, miten lähestyä yhteistyökumppaneita jne. Olen alkanut tekemään enemmän postauksia ja sekä käytän Pepin antamia vinkkejä hyödyksi. Seuraajia on tullut roimasti lisää. Olen oppinut myös huomaamaan, kenen kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä. Hakeudun itseä kiinnostaviin/hyödyttäviin yhteistöihin rohkeasti.

Anne Vinkka @villa_emmassa 

Ah, miten hyvä some-workshoppi! Peppi osasi sanoa kaikki asiat just oikeaan aikaan ja paikkaan. Käytiin asioita, mitä voi tehdä somessa oikein ja mitä väärin. Ihan hirveästi uutta tietoa! Mutta suurin fiilis se, että ihan järjetön itseluottamus ja itsevarmuus oman somen tuottamiseen. Tuli fiilis ja varmuus siitä, että teen just itselle oikealla tavalla sisällöntuottamista.

Maria @rituannneli

Ennen ensimmäistä kurssiani olin tehnyt somea aktiivisemmin vajaan vuoden verran. Olin mukana verkostomarkkinointiyrityksessä, ja tililläni oli alle tuhat seuraajaa. Haasteina minulla oli mm. se miten monipuolistaa tiliä, miten päästä mukaan kaupallisten yhteistöiden hakuihin sekä tilini kasvattaminen. Olin epävarma, ja reippaasti yli kuusikymppinen, joka oli mielessäni menestymisen este.  Suurin hyöty kurssilla oli saadun tiedon kautta tullut itsevarmuus ja siitä seurannut sitoutuminen. Tilieni kasvattaminen on onnistunut ja Instagram tililläni on nyt 2200 seuraajaa. Rohkaistuin myös aloittamaan aktiivisen Tiktok-tilini kasvattamisen ja säännöllisen videoiden julkaisun sekä live-lähetysten pitämisen siellä. Kurssien antaman ymmärryksen avulla aloitin säännöllisemmän sisällön tekemisen. Omien seuraajieni viestejä kuunnellen olen löytänyt minulle sopivan tyylin tehdä omaa somesisältöäni. Kurssien myötä on myös löytynyt hyvä verkosto, jossa saa vertaistukea ja apua ongelmiin tarvittaessa. Olen toiminut brändi-lähettiläänä, tehnyt muutamia julkaisuja tuotepalkkioita vastaan sekä affiliate-kumppanuuksia. 
 
 

Pidin valmennuksessa erityisesti siitä, että asiat avattiin perustellisesti. Esimerkiksi aiemmissa somekoulutuksissa on sanottu “hashtagien käyttö on tärkeää”, mutta Peppi kertoi miksi se on tärkeää ja miten algoritmit toimivat. Lisäksi valmennus eteni johdonmukaisesti ja rauhallisesti. Aikaa ei kulunut turhaan höpöttelyyn, vaan aiheessa pysyttiin. Lisäkysymyksiin Peppi vastasi nopeasti. Valmennus antoi paljon työlleni verkostomarkkinoinnin parissa. Aloin enemmän suunnitella mitä teen ja koska. Pääsin irti ajatuksesta “laita vain kivoja mainoskuvia”.

Tiina Holappa @titityy83