AINUTLAATUINEN
8 viikon somevalmennus somevaikuttajille ja UGC-sisällöntuottajille

Summer Edition uskomaton tarjous nyt saatavilla!

(Vaikka sinulla ei olisi satatuhatpäistä someyleisöä)

Joten, tässä tulee Vaikuttava sisällöntuottaja -somevalmennus…

…Jossa opit kantavan menetelmän, jonka avulla muutat ideasi kannattavaksi somesisällöntuotannon bisnekseksi jopa 30 päivässä ilman pelkoa siitä, että työ valuisi hukkaan.

(sen sijaan, että olet samassa pisteessä vielä vuoden päästä ihmetellen, miksi ideasi ei menesty)

Valmentajasi, Peppi Kärki, sisällöntuotannon ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen
Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
5/5

Vuoden 2023 alusta päätin lähteä rakentamaan IG-tilistäni työkalua päätoimiseen tulonlähteeseen. Kun somevalmennus oli alussa, seuraajia 238, kurssin lopussa 631, nyt muutamaa kk:ta myöhemmin noin 1500 ja kasvua päivittäin 😊 Olen onnistunut saamaan paljon UGC-yhteistöitä, ja niiden myötä olen lyhentämässä työviikkoani palkkatyössäni 3 päivään. Opin ihan konkreettisesti miten saan seuraajia ja yhteistöitä. Sain todella paljon apua vaikkapa mediakitin ja pitchausviestien luomiseen. Ihanaa kun Pepillä oli myös vierailijoita, joilla taas omia ajatuksia ja tarinoita. Nyt on innostunut olo! Ja usko itseeni ja tekemiseen kasvanut 😊 Selkeä valmennus ja erinomaiset viikkolivet. Hyvä, että tuli viikoittain aina uusi sisältö, ei kaikki kerralla.

Miia Vuolukka @explorewithmiia

Somevalmennus sopii sinulle täydellisesti, jos...

 • Ideasi on vielä hajanainen tai et tiedä miten kasvaa, koska rutiini puuttuu tai seuraavat askeleet tuntuvat epäselviltä.
 • Taidoistasi ja yrityksestäsi huolimatta, et vielä hallitse sitä kriittistä taitoa, kuinka muuttaa puuhastelu oikeasti merkittäviksi tuloiksi.
 • Olet valmis lopettamaan odottamisen, sillä tekijät vuoden 2024 kuumaan sisällöntuotannon trendiin kaapataan juuri nyt.
 • Haluat löytää nautinnollisen omiin arvoihin, intohimoihin ja ajankäyttöön perustuvan työskentelytavan.
 • Ymmärrät, että sinun täytyy oppia laadukkaan sisällöntuoton lisäksi markkinoimaan osaamistasi, jotta voit yltää säännöllisiin tuloihin.
 • Unelmanasi on aika- ja palkkariippumaton työ, paremmat tulot ja kevyempi yrittäjyys tai sen eteenpäin vieminen.
 • Sinua kiinnostaa sosiaalisen median tekeminen omassa kanavassa vaikuttajana ja/tai vähemmän julkisuutta vaativana seuraajariippumattomana UGC-sisällöntuottajana muille yrityksille.
100% tyytyväisyystakuu!
”Peppi on omassa työssään ammattilainen! Hän välittää ihmisistä ja huomioi kaikkia omien vahvuuksiensa kautta. Suosittelen lämpimästi yhteydenottoa Pepin suuntaan, jos haluat someen vipinää!”
 

Tämä somevalmennus opettaa...

 • 7 askeleen Vaikuttava sisällöntuottaja -metodin, joka antaa valmiudet toimia varmasti sekä ammattimaisena somevaikuttajana että UGC-sisällöntuotannon palveluntarjoajana.
 • Kuinka luoda 4-numeroisiin kk-tuloihin yltävä sisällöntuotannon bisnes halutessasi ilman yhtäkään someseuraajaa.
 • Kasvattamaan sitoutuneen seuraajakunnan Instagramissa 0:sta 10 000:een seuraajaan, ja solmimaan parhaat pitkäjänteiset vaikuttajayhteistyöt.
 • Valjastamaan hajanaiset ideasi rahanarvoiseksi sunnitelmaksi, ja pääsemään eroon epävarmuudestasi ja peloistasi.
 • Suunnittelemaan ja tuottamaan katsojien rakastamaa sisältöä säännöllisesti ja vaivattomammin helpon kaavan avulla.
 • Brändäämään, tuotteistamaan ja pitchaamaan itsesi tavalla, joka vakuuttaa asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi.

(Lue lisää, UGC eli User Generated Content on sisältöä, joka tuotetaan suoraan brändin tarpeisiin, eikä sitä julkaista omalla tilillä. UGC-sisällöntuottajaksi voi siis ryhtyä ilman yhtäkään omaa someseuraajaa.)

Liity nyt mukaan Vaikuttava sisällöntuottaja teho-ohjelmaan!

77e

+ alv 24% + luottokorko

+ alv 24%

Norm. hinta 897e

Inspiroidu asiakkaiden kokemuksista
5/5

Ennen kuin somevalmennus alkoi, mulla oli päässä kaikki ideat, mutta en ollut saanut niitä vielä toteutettua. Kurssin aloitettua sain päivitettyä vanhan tilin uudeksi. Tilillä oli vain 100 seuraajaa ne olivat tuttuja. Nyt olen saanut kasvatettua seuraajamäärään melkein 1400:aan, ja postaan 4-5 kertaa viikossa. Olen pitkään halunnut tehdä tätä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Olen saanut nyt potkun perseeseen ja suunnitelmissa on nyt kasvattaa tiliä edelleen ja hakea ensimmäisiä yhteystöitä. Opin kurssilla tosi tosi paljon, kuten minkälainen bio ja miltä feedin pitää näyttää. Yhteistöiden hausta sekä ugc:stä myös opin paljon. Materiaaleja kertaamalla vaan oppii vaan lisää. Yritän kokoajan tuoda itseä esille somessa, ja käyn paljon kommentoimassa ja tykkäilemässä muiden postauksia. Olen paljon rohkeampi. Tulevaisuudessa mahdollisesti myös UGC-kiinnostaa. Kurssin sisältö oli todella selkeä ja sinun puhetyyli myös. Tykkäsin paljon 🙂

Kaisa-Maria Holm @kaisamariaholm

Olen tehnyt useamman vuoden ihan vain omaksi ilokseni IG:tä. Työn puolesta hallinnoin muutamaa IG-tiliä ja olen myös valinnut yrityksellemme vaikuttajia yhteistyöhön. En ollut tehnyt itse vielä kaupallisia yhteistöitä, joista olisin saanut rahaa, mutta tämän valmennuksen aikana sain niitä, ja minulta pyydettiin myös jatkoa yhteistyölle. Viimeisen 30 pv aikana olen saanut 450 seuraajaa lisää ja tällä hetkellä heitä on yhteensä 4260. Hyviä vinkkejä joka osa-alueelle, esimerkiksi yleisön sitouttamiseen. Selkeät videot saa aina ajatuksia heräämään ja huomasin heti vaikutuksen tililläni. Tosi lyhyet reelsit oli hyvä vinkki, vielä paremmin suunniteltu Bio-teksti ja uusi into sitouttaa jengiä! Hyvää tietoa kaupallisista yhteistöitä ja UCG oli todella tärkeää sekä täysin uutta tietoa! Jatkan nyt somea sisällöntuottajana ja ehkä myös etsin tulevaisuudessa UGC-sisällöntuottajia yritykseemme. Sain todella paljon uutta intoa ja hyviä vinkkejä jatkaa tekemistä! Helppoa kuunneltavaa ja tosi hyvät pdf-tiedostot lisänä! Livet kivoja!

Aino Silvast @fysioaino

Tilillä oli ennen valmennusta n. 2500 seuraajaa, nyt noin 3000. Vähän oli kurssin alkaessa suunta hukassa. Nyt se alkaa löytyä. Ja kurssin aikana sain ensimmäisen yhteistyöni. Rahakorvauksella. Oma suunta ja niche oli ihan hukassa. Säännöllisyyttä ei ollut. Minua on helpottanut se, että tekee vaikka sen kuukauden valmiiksi. Ja opin enemmän luottamaan itseeni ja tekemiseeni. Innostus on kova ja toivon todella, että tämä alkaa kantamaan hedelmää. Ja yhteistyö onkin nyt tekeillä. Mahtava somevalmennus ja hyvät vierailijat. Ja mukava, että aineisto on pitkään käytettävissä, niihin palaan vielä useasti. Neuvot ja ohjeet oli hyvin selkeät.

Sanna Hautajärvi @korpinmatkassa

Olen tehnyt ig:tä noin vuoden. Hieman ennen kurssin alkua päätin, että keskityn Italiaan. Tililläni oli ennen kurssia vajaa 600 seuraajaa, joka kasvoi kurssin aikana tasaisesti. Pyrin poistamaan heti feikkitilit ja keskittymään oikean yleisön kasvattamiseen. Kurssin aikana tein myös ugc-tyylisen yhteistyön. Suurin hyöty oli siitä, että kurssin aikana sain selkiyttä siihen, mitä haluan tehdä. Pohdin enemmän vahvuuksiani ja osaamistani ja ymmärsin, että osaanhan vaikka mitä 😄 Haaveena olisi tulevaisuudessa saada julkaistua myös kirja aiheesta, Romagnan alueen kohteista ja ruuasta. Nyt kurssin jälkeen tiedän tarkemmin mitä haluan ja pyrin selkiyttämään myös päiviäni keskittyen yhteen asiaan kerralla rauhassa. Olen saanut kehuja siitä mitä teen ja minulla onkin treffit tuttavani kanssa jolle opastan somen perusteita 😄 Olen innostunut tekemisestä ja toivon, että vuoden päästä voisin tehdä somea lähestulkoon päätoimisesti. 

Kaisa Nokela @kaisa_nokela

En tiennyt mitään koko alasta, mutta kiinnostusta asiaan oli. Kuvaaminen kiinnostanut nuoruudesta lähtien ja järkkärillä tuli kuvattua. Innostus herännyt uuudestaan ja nyt haluan myös tienata somettamalla. En osannut oikeastaan odottaa mitään, lähdin avoimin mielin kurssille. Olin aivan puulla päähän lyöty kaikesta sisällöstä, asioiden loogisesta etenemisestä, ihanasta visuaalisuudesta, sointuvasta äänestäsi ja rauhallisesta esiintymistavasta. Hotkin jaksot muutaman päivän aikana lomalla kun olin. Kaikki tieto oli niin tarpeellista. Ihana kun sisältöön voi palata. Joka eurolle sain vastinetta. Palkkatyö vie aikaani, mutta onneksi on vapaat illat ja viikonloput tehdä somea. Innostus on valtava. Olen kerännyt kuvapankkia, nyt kun on vielä hyvin luonnonvaloa. Opettelen videoimista, itseni kuvaamista etenkin. Olen viihtynyt ennemminkin kameran takana kuin edessä, vaikka nuorena haaveilin mallin töistä. Jospa sen aika olisi nyt 60+ -ikäisenä, hih! Valmennus sai minut uskomaan itseeni somettajana. Tuhannet kiitokset tiedoista:)

Tuula Juvonen, @tuulaelisabet

Aloitin IG:n tekemisen täysin nollasta reilu vuosi sitten, kun aloitin Oriflamessa. Seuraajia valmennuksen alussa 600 ja sen päätyttyä yli 1000. En silloin tiennyt, miten somessa voi ansaita. Oriflamelle tekemäni video on noteerattu jo regioonan tasolla ja 1 reels on pyydetty maailmanlaajuiseen käyttöön 🙈 Nyt uskallan pyytää vastaavasta myös rahaa. Somevalmennus antoi tietoa alustoista, mistä voi hakea yhteistöitä. Sain tietoa UGC-sisällöntuotosta, mikä tuntuu omalle väylälle toimia somessa. Olen luonut profiilit yhteistyöhakualustoille, ja toivon, että yhteistyöt käynnistyy viimeistään kesällä! Intoa riittää.

Heidi Kauppinen @kauppiseheidi

Jos olet koskaan epäillyt, voitko juuri sinä menestyä somessa, Tuplaa mahdollisuutesi somessa -metodi on ratkaisu kysymykseesi

Olet ehkä huomannut, kuinka sosiaalisen median sisällöntuotanto ja sen kääntäminen rahaksi saadaan toisinaan näyttämään liian helpolta. Näin myös saatetaan unohtaa ne kriittiset välivaiheet, jotka tulee askel askeleelta käydä läpi. Somevaikuttajaksi harvoin synnytään yhdessä yössä, mikä saattaa aiheuttaa turhautumisen ja kesken matkaa hyytymisen.

Tämä somevalmennus on syntynyt vastaamaan siihen tarpeeseen, kuinka juuri sinä voit löytää oman tyylisi sisällöntuottajana, ja herättää seuraajien ja yhteistyökumppanien kiinnostuksen. Ja tietysti, miten kääntää sosiaalisen median sisällöntuotanto tasaisiksi tulovirroiksi kasvattamatta harmaita hiuksia vuosikausia. Sosiaalinen media tarvitsee kaikenlaisia ja ikäisiä tekijöitä, ja me teemme sen pitkälle kantavalla tavalla aloittaen huolellisesta ideoinnista ja suunnitelmasta edeten kohti koukuttavaa sisällöntuottoa ja seuraajien sitouttamista, päätyen puuhastelun sijaan ammattimaisten ja tuottavien yhteistöiden solmimiseen.

Koska sinulla on myös elämä, jossa sinulla ei ole varaa jäädä arpomaan, voisiko tämä valmennus toimia sinulle, olen sisällöntuotannon ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisena aikaasi arvostaen luonut menetelmän, jonka toimivuus ei jää kiinni seuraajamääristä tai siitä pelosta, mitä muut ajattelevat tekemisestäsi. Erottamattomana osana Tuplaa mahdollisuutesi somessa -metodiin kuuluvat myös muut sosiaalisen median ympärille rakentuvat mahdollisuudet sekä erityisesti UGC-sisällöntuotanto, jonka voit käynnistää 4-numeroiseksi bisnekseksi tuottamalla sisältöjä pelkästään yritysten tarpeisiin ilman yhtäkään omaa someseuraajaa jopa alle 30 päivässä.

UGC-sisällötuottajien tarve onkin tällä hetkellä kova, sillä tämä markkinoinnin trendi rantautui todenteolla Suomeen vuoden 2023 aikana. Yrityksille autenttiset kuluttajien käyttökokemuksiin verrattavat sisällöt ovat kullanarvoisia, mikä antaa sisällöntuottajalle mielekkään mahdollisuuden tehdä merkittävää ja kannattavaa työtä sekä vaikuttaa.

Valmennuksen eteneminen ja moduulit

Aloitus:

 •  Tervetuloa Vaikuttava sisällöntuottaja -valmennukseen!
 •  Mitä on vaikuttaminen?

1. Ideasta kiinnostavaksi Instagram-tiliksi

 • Lyö lukkoon tilisi niche
 • Kirkasta unelmaseuraajasi
 • Viritä profiilisi vastustamattomaksi
 • Suunnittele sisältöstrategiasi
 • 8 kohdan etenemissuunnitelma

2. Tee sisältöjä, jota seuraajasi rakastavat

 • Tuota seuraajillesi lisäarvoa
 • Postausideoita ja -aikoja
 • Kirjoita kiinnostavasti
 • Ota laadukkaita valokuvia
 • Tee koukuttavia videoita
 • Sitouta stooreilla

3. Rakenna superseuraajistasi koostuva vahva yhteisö

 • Seuraajien määrä
 • Sitouta ja verkostoidu
 • Tehosta näkyvyyttäsi
 • Kasvata erilaisilla strategioilla
 • Opi ja opeta algoritmia

4. Yrittäjyyden aloittaminen matalalla kynnyksellä

 • Vaikuttajan virallinen muistilista
 • Tavoitteellista henkilöbrändäystä
 • Kevytyrittäjyyttä ilman paperitöitä
 • Hyödynnä starttiraha
 • Varaudu vastoinkäymisiin
 • Vaikuttajan mahdollisuudet

5. Laadi yhteistyötarjous, josta ei voi kieltäytyä

 • Vaikuttajamarkkinoinnin tulevaisuus
 • Huomioi ennen yhteistöiden aloittamista
 • Yhteistöiden löytäminen
 • Onnistu pitchauksessa
 • Luo ammattimainen mediakortti
 • Yhteistöiden toteutus

6. Avaimet skaalautuvaan UGC-sisällöntuotantoon

 • UGC:sta hyötyvät kaikki
 • Profiloi oma lokerosi
 • UGC-videoiden ABC
 • Kuvaaminen ja editointi

7. Polku toistuviin UGC-sisältöjen myynteihin

 • Portfolio tärkeimpänä työkaluna
 • Loihdi portfolio Canvalla
 • Asiakashankinnan strategioita
 • Pitchaa itsevarmasti
 • Hinnoittele ja neuvottele kuin ammattilainen

Opiskele 8 vkon DIY-kesäversio omaan tahtiisi, sillä kaikki materiaalit ovat käytössäsi vähintään vuoden loppuun asti!

Somevalmennus sisältää...

 • Valmennuksen ryhmän, jossa pääset kysymään mieltäsi askarruttavia asioita ja  verkostoitumaan muiden tekijöiden kanssa
 • 7 moduulia, jotka sisältävät noin 7h opetusvideoita, pdf-lisäoppaat ja -työkirjat
 • Kokoelman aikaisempien ryhmävalmennusten hyödyllisiä kyselytunteja ja livetallenteita

Sekä huikeita bonuksia kaupan päälle…

Vaikuttava sisällöntuottaja -bonukset, arvo 495e

 • Somevaikuttajan ja UGC-sisällöntuottajan sopimuspohjat (arvo 59e)
 • Somevaikuttajan ja UGC-sisällöntuottajan pichausviestit (arvo 59e)
 • Lisätuloja UGC-sisällöntuotannolla E-kirja, Iina Saarinen (arvo 69e)
 • Syksyn 2023 livetallenteet 7kpl (arvo 190e)
 • Somekalenteri ja 150 postausideaa (arvo 39e)
 • Aloita Tiktokkaaminen -koulutus (arvo 79e)

Usein kysyttyä

Somevalmennus kestää 8 viikkoa, ja videotallenteet julkaistaan viikoittain näppärän kokoisina palasina. Ne voi opiskella itselle parhaiten sopivana ajankohtana, ja vaikka ei pysyisikään aivan tahdissa, ne jäävät sinulle näkyviin ja kerrattaviksi vielä valmennuksen jälkeenkin. Kiireisessä arjessa videoita voi kuunnella vaikkapa autossa tai ruokaa laittaessa. Tai kenties pystyt nipistämään aikaa tavoitteettomasta ja päämäärättömästä somen selailusta? Ja itseasiassa, valmennus antaa hyviä vinkkejä myös ajanhallintaan.

Höpsis! Pienet, aivan tavisvaikuttajat ovat nykypäivänä todella suosittuja. Enää ei välttämättä haluta nähdä pelkkää julkkiselämää, vaan haetaan aitoutta ja samaistuttavuutta. Myös yritykset löytävät usein yhteistyökumppaninsa pienten tekijöiden joukosta, sillä heidän kohdeyleisönsä korreloi hyvin yrityksen tavoitteiden kanssa. Ei siis tarvitse olla mitenkään erikoinen. Intohimo sisällöntuottoon ja tehokkaasti rajattu idea ovat kaiken A ja O. Ideointiin valmennuksessa saa runsaasti vinkkejä, ja opit myös menetelmän, jonka avulla sisällöntuotosta tulee vaivatonta ja säännöllistä.

Ei haittaa! Lähdemme liikkeelle alkeista, joten valmennus sopii yhtälailla niille, jotka ovat vasta alussa tai ovat tehneet somea jonkun aikaa, mutta idea ei ole lähtenyt lentoon. Sitä paitsi, on mahdollista keskittyä nimenomaan UGC-sisällöntuottoon, jossa sisällöt tuotetaan pelkästään yritysten tarpeisiin, ja näin ollen omalla yleisölläsi ei ole merkitystä. Jokainen meistä on aloittanut nollasta, ja koska tämä ei ole rakettitiedettä, huipulle on mahdollista päästä lyhyessäkin ajassa.

Usko pois, mutta tämä on asia, jota jota ikinen sosiaalisen median tekijä pohtii jossakin vaiheessa. Erotetaan heti alkuun kaksi asiaa: On eri asia tehdä tavoitteellista somea kuin vaikkapa roikkua siellä tylsyyttään hakemassa huomiota. Jos joku tuttavapiiriisi kuuluva ei ymmärrä niiden eroa, suosittelisin hänen hieman ottamaan asioista selvää. Muistetaan myös se, että mikä tahansa muutos sinussa saattaa tuntua läheisistäsi pelottavalta, ja se on luonnollista. Sosiaalinen media on yhä useamman vakasti otettava työpaikka, ja se on merkityksellistä työtä. On valitettavan totta, että somettaja voi joskus saada osakseen myös arvostelua. Mielipide-erothan eivät haittaa, niitä meillä on jatkuvasti elämässä. Asiattomat kommentit taas kertovat aina enemmän kirjoittajastaan kuin sen kohteesta. Valmennuksieni kautta pääsee osaksi yhteisöä, joka on tukenasi jatkossakin. Mitä enemmän tekee, sen vähemmän miettii, mitä muut ajattelevat. Epäonnistumiset taas ovat loistavia oppimisen paikkoja.

En minäkään! En voi sietää sitä, ja siksi en itsekään tee tuputtavaa myyntiä tai varsinkaan opeta sellaista kurssilaisilleni. Valmennuksessa saat työkaluja ja opit tapoja, joiden avulla on mukava markkinoida itseään ja palveluitaan. Kannustan myös tapaan, jossa myydään niin pitkiä sopimuksia, että myyntiä tarvitsee lopulta tehdä huomattavasti vähemmän. Ideaalissa tilanteessa ammattimainen ja laadukas tekemisesi kutsuu asiakkaasi luoksesi itsestään.

Hahah, olikohan tämä oma kysymykseni. Minä nimittäin pelkäsin aloittaessani eniten tekniikkaa. Se on kuitenkin hätkähdyttävän helppo oppia, ja välineitä tai sovelluksia tarvitaan todella vähän. Mitään ei voi kokeilemalla rikkoa. Videoissa myös opetan konkreettisesti esimerkiksi videomuokkaussovelluksen ja Canvan käyttöä.

Valmennukseni tähtää vahvasti siihen, että kurssimaksusi tulee takaisin nopeasti ja vieläpä moninkertaisesti ja toistuvasti. Ajatellaanpa vaikka, että saat sisällöntuottajana yhden ainoan diilin yrityksen kanssa. Tuo sopimus sisältäisi muutaman lyhytvideon sarjan tai pari postausta vaikuttajana, mikä voisi tarkoittaa noin 1000 euron palkkiota. Näin summa on tienattu jo takaisin ja reilusti plussan puolelle, ja nyt puhun yhdestä ainoasta yhteistyötä hyvin realistisin lukemin (en supertähtien palkkioista).

Muista, että opiskeluasi ei voi verrata vaikkapa jonkun tavaran tai viihdykkeen ostamiseen. Se on aina sijoitus itseesi, ja sinä olet sen arvoinen. Jos et aloita nyt, milloin sitten? Olet kuukauden tai vuoden päästä täysin samassa (raha)tilanteessa kuin nyt, jos et tee asialle mitään.

Ymmärrän kuitenkin, että näinä aikoina raha ei kasva kenelläkään puussa. Siitä syystä valmennukseni on moneen muuhun vastaavaa arvoa tuottavaan valmennukseen nähden huokea, ja tarjoan kertamaksun sijaan myös osamaksua 2-6 erässä. Valmennuksella on myös 100% tyytyväisyystakuu (14 päivän reklamaatioaika).

Kysyisin tietysti, mitä ne jutut ovat, joita olet kokeillut. Mutta tietämättä sitä, vastaan että tämä valmennus keskittyy pikkukikkailujen ja monien muiden somekurssien sijaan kokonaisuuksiin, joiden ymmärtäminen valottaa tekemistäsi ratkaisevasti. Tuplaa mahdollisuutesi somessa -metodiin liittyy myös se turvallisuus, varmuus ja vaihtoehto sosiaalisen median piirissä, jos nimenomaan se perinteinen somevaikuttajuus ei kolahda. Aikaisempia valmennuksiani ovat käyneet jo sadat tyytyväiset asiakkaat, ja tämän tyyppistä valmennustahan ei Suomessa ole vastaavaa.

Annan myös 100% rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valmennukseen.