Somevaikuttaja, Haluaisitko kaupallisia yhteistöitä?

 

Etsitkö sopivaa vaikuttajamarkkinointitoimistoa? Toivoisitko lisää kaupallisia yhteistöitä tai haluaisitko olla suosikkiyrityksesi brändilähettiläs? Ryhdy nyt meille vaikuttajaksi, ja nosta vaikuttajuutesi uudelle tasolle! Etsimme mukaan kaikenkokoisia vaikuttajia eri somekanavista, bloggaajia ja myös yrityksiä, jotka haluavat toimia lähettiläänä toiselle yritykselle.

Lähettämällä hakemuksesi pääset osaksi yhteisöämme, joka tarjoaa sinulle verkostoitumismahdollisuuksia muiden satojen vaikuttajiemme joukosta sekä työtä vaikuttajana kotimaisten yritysten kanssa. Liittymällä mukaan, saat ohjeistuksen toimintamallistamme, ja sinut kutsutaan vaikuttajayhteisöömme, jonka kautta sinua informoidaan sinulle sopivista yhteistöistä. Meillä arvostetaan vaikuttajia, ja tämä näkyy myös siinä, että meillä vaikuttaja saa aina korvauksensa rahana.

Emme ole perinteinen kylmä vaikuttaja-alusta, vaan meille tärkeää on aitous ja vuorovaikutuksellisuus vaikuttajien kanssa. Näemme vahvasti, että tämä on suuri kilpailuetu myös asiakkaidemme palvelemisessa. Haluamme kehittää suomalaista vaikuttajakulttuuria yhä ammattimaisempaan suuntaan, ja ideoimme jatkuvasti uutta. Tähtäämme pitkäjänteisiin vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoihin, ja kieltäydymme perinteisestä pikamarkkinoinnista. Vaikuttajille haluamme tarjota vain omiin arvoihimme sekä vaikuttajan arvoihin sopivia kaupallisia yhteistöitä.