Tehokasta vaikuttajamarkkinointia

 

Jo vuosia sitten työskennellessäni vielä opettajana, kiinnitin huomiota siihen, kuinka oppilaani
ja heidän vanhempansa olivat tubettajien pauloissa. Fidget spinnerit alkoivat meidän opettajien harmiksi pyöriä oppilaiden taskuissa, ja suositun somevaikuttajan nimikkohuppari löytyi joulun jälkeen joka toisen nuoren yltä.

 

Ymmärsin jo tuolloin, miten valtava markkina-arvo somevaikuttamisella on. He loivat trendejä ja
ilmiöitä, joita yritysten oli omalla jargoniallaan vaikea lyödä läpi. Nyt ymmärretään, ettei sosiaalinen media ole pelkkää fidget spinnereiden pyörittelyä, vaan jokainen vakavasti otettava yritys on alkanut hyödyntää vaikuttajamarkkinointia oman viestinsä eteenpäin viemiseksi. Vaikka
vaikuttajamarkkinointi jatkaa edelleen iloista kasvuaan, yrityksillä on haasteita ottaa kiinni sen täydestä potentiaalista. Enkä ole tästä yllättynyt, sillä oikeiden vaikuttajien valinta ja somestrategioiden luominen on oma lajinsa.

 

Me luomme vaikuttajamarkkinointia, jossa ammattilaisvaikuttajat toteuttavat tehokkaita,
pitkäjänteisiä kampanjoita yritysten tarpeisiin. Luomme strategioita, joissa käytämme pelkkien perinteisten somekuvapostausten lisäksi vuorovaikutuksellisia ja interaktiivisia keinoja, jotka saavat koko somen puhumaan. Vaikuttajan vahvuus on, että hän pystyy puhuttelemaan sisällöillään jo lämmintä yleisöään tavalla, johon oikeastaan kukaan muu ei pysty. Hyödynnämme
vaikuttajamarkkinoinnissamme erityisesti mikrovaikuttajia, jonka yleisö korreloi erinomaisesti kyseisen yrityksen kohdeyleisön kanssa, ja on myös hyvin sitoutunutta somettajan vaikutusvoimaan.

 

Miten on, haluaisitko keskustella lisää vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista yrityksellesi Olemme täällä valmiita laittamaan hihat heilumaan.