Somenäkyvyydestä kohti unelmiesi digiyrittäjyyttä

Somenäkyvyydestä kohti unelmiesi digiyrittäjyyttä

Haaveissa ammattimainen somevaikuttajan ura sivu- tai päätoimisena yrittäjänä? Vieläkö viimeinen silaus puuttuu ja kaipaat henkilökohtaista ohjausta päästäksesi päämäärääsi? 

Tässä yksilöllinen valmennus rakennetaan omien toiveidesi, osaamisesi ja sinulle henkilökohtaisesti tehdyn analyysin sekä ennakkotehtävien perusteella.


Valmennus on sinulle täydellinen, jos olet miettinyt esimerkiksi seuraavia asioita…

  • Millaista digiyrittäjyyttä voisin rakentaa somevaikuttajuuden ympärille?
  • Minulla on jo idea muuhun digiyrittäjyyteen, mutta kuinka toteutan sen?
  • Minulla on oma tuote tai olen suoramyyjä, mutta kuinka yhdistän sen somevaikuttajuuteen?

Valmennus sopii erinomaisesti niille, joilla on jo hyvät tiedot somettamisesta ja sisällöntuotosta, ja jotka pohtivat laajentavansa muuhun digiyrittäjyyteen. Tunnetustihan kaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin. Sopii mainiosti myös verkosto- ja suoramyynnin edustajille. Toteutetaan valmis ideasi tai lähdetään ideoimaan yhdessä! Valmennus toteutetaan etäyhteyksillä 2 x 60min sessioissa, ja sen aikataulun voi määrittää itse.

Valmennus sisältää:

  • Somekanavien analysointi
  • Ennakkotehtävät
  • 2 x 60min videopalaveria
  • Tuki valmennuskertojen välillä ja jälkeen
  • Mahdollisuuden päästä Pitkätossulan verkostoon, jonka kautta voi etsiä uusia yhteistöitä vaikuttajana tai verkostoitua yrittäjänä.
Valmennuksen hinta on 419e (norm. 600e).
 

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan kanssani!

Sanna
Sanna@korpinmatkassa
Read More
Pitkätossulavalmennuksen Peppi on auttanut minua kasvattamaan Instagram-tilini kasvua. Opit alkaa siltä tasolta että aloittevankin on helppo sujahtaa siihen mukaan. Ja nälkä kun kasvaa syödessä, niin opit ja neuvot riittävät pidemmällekin asti. Valmentajana Peppi on hyvin auttavainen ja neuvoo juurta jaksain jos jokin pulma ei meinaa aueta. Ja häneltä on helppo pyytää myös apua. Tilin kasvaessa on verkostomarkkinointi helppo vetää tähän mukaan, kun seuraajakunta on sitoutunutta. Käyttäjän korpinmatkassa profiilikuva