AINUTLAATUINEN
7 viikon valmennusohjelma niille, jotka haluavat vähentää aktiivisen kuormittavan työn määrää ja/tai saavuttaa lisäansioita passiivisilla tuloilla.

AINUTLAATUINEN 7 VIIKON VALMENNUSOHJELMA niille, jotka haluavat vähentää aktiivisen kuormittavan työn määrää ja/tai saavuttaa lisäansioita passiivisilla tuloilla.

Valmennus alkaa 12.2. (saatavilla 9.2. asti)


Näin rakennat menestyksekkäitä passiivisia rahavirtoja tarkan viiden vaiheen menetelmän avulla

(Vaikka sinulla ei olisi vielä valmista ideaa, suurta pääomaa tai Y-tunnusta)

Joten, tässä tulee Massipäällikkö – Intohimoista huolettomaksi tulonlähteeksi -valmennus…

…Jossa otat suunnan kohti vapaampaan elämää vähentämällä aktiivisen kuormittavan työn määrää skaalaamalla intohimosi passiivisiksi tuloiksi.

(Ilman sijoittamista tai suurta alkupääomaa)

 

Valmentajasi, Peppi Kärki (Pitkätossula valmennukset) ja Johannes Laine (Kohti Unelmia Akatemia)
Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
5/5

Vuoden 2023 alusta päätin lähteä rakentamaan IG-tilistäni työkalua päätoimiseen tulonlähteeseen. Kurssin alussa seuraajia 238, kurssin lopussa 631, nyt muutamaa kk:ta myöhemmin 1104 ja kasvua päivittäin 😊 Olen onnistunut saamaan paljon UGC-yhteistöitä, ja niiden myötä olen lyhentämässä työviikkoani palkkatyössäni 3 päivään. Opin ihan konkreettisesti miten saan seuraajia ja yhteistöitä. Sain todella paljon apua vaikkapa mediakitin ja pitchausviestien luomiseen. Ihanaa kun Pepillä oli myös vierailijoita, joilla taas omia ajatuksia ja tarinoita. Nyt on innostunut olo! Ja usko itseeni ja tekemiseen kasvanut 😊 Selkeä valmennus ja erinomaiset viikkolivet. Hyvä, että tuli viikoittain aina uusi sisältö, ei kaikki kerralla.

Miia Vuolukka @explorewithmiia (Vaikuttava sisällöntuottaja -valmennuksen osallistuja)

Valmennus sopii sinulle täydellisesti, jos...

 • Sinulla ei ole vielä ideaa, kuinka aloittaa passiivisten tulojen hankkiminen tai ensimmäiset kokeilut eivät ole tuottaneet toivottua tulosta.
 • Et ole onnistunut luomaan rutiininomaista strategiaa, jota noudattaa tai seuraavat askeleet tuntuvat epäselviltä tai tahmeilta
 • Taidoistasi ja yrityksestäsi huolimatta et vielä hallitse sitä kriittistä taitoa, kuinka markkinoida toimivasti ja automatisaatiota hyödyntäen
 • Haluat löytää nautinnollisen omiin arvoihin, luovuuteen ja intohimoihin perustuvan työskentelytavan.
 • Sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää aikaa itseopiskeluun satoja tunteja, mutta ymmärrät, että menestys vaatii tietyt askeleet
 • Olet kyllästynyt vaihtamaan jatkuvasti aikaasi rahaan, ja tavanomainen lisätyö ei tunnu mielekkäältä vaihtoehdolta
 • Sinua kiehtoo ajatus vapaammasta ja omannäköisemmästä elämästä (jossa voisit työskennellä jopa aika- ja paikkariippumattomasti)
100% tyytyväisyystakuu!
”Kiitos Peppi hyvästä kurssista; olet todella ammattitaitoinen siinä mitä teet. Selitit asiat selkeästi, niin että tyhmempikin tajuaa.”
”Johanneksen webinaarit ja Vallankumousviikot ovat innostavia ja rohkaisevia, ja ovat lisänneet luottamusta omaan tekemiseen.”

Tässä valmennuksessa opit...

 • Valjastamaan omat vahvuutesi passiivisten tulojen saavuttamiseksi sekä lisäämään vapaa-aikaasi
 • Sinulle sopivan tavan tehdä jopa tuhansia euroja passiivisia tuloja kuukausitasolla
 • Askel askeleelta strategian jonka avulla onnistut tavoitteissasi varmemmin
 • Mindsetin, jossa et enää tuskaile, mitä muut ajattelevat tai uskallatko
 • Kuinka voit kasvattaa passiivisia tuloja ilman, että teet kaiken itse
 • Markkinoimaan ja tuottamaan sisältöjä tehokkaalla, mutta ei-tyrkyttävällä tavalla
 • Käytännön tapoja alkaa rakentamaan passiivisia tulonlähteitä

Huom. Valmennuksessa ei ole sijoittamiseen (asuntosijoittaminen, rahastot, kryptot yms.) liittyvää asiaa, eikä muita tapoja jotka vaativat suurta pääomaa.

Liity nyt mukaan Massipäällikkö teho-ohjelmaan!

Inspiroidu asiakkaiden kokemuksista
5/5

Ennen kurssia mulla oli päässä kaikki ideat, mutta en ollut saanut niitä vielä toteutettua. Kurssin aloitettua sain päivitettyä vanhan tilin uudeksi. Tilillä oli vain 100 seuraajaa ne olivat tuttuja. Nyt olen saanut kasvatettua seuraajamäärään melkein 1400:aan, ja postaan 4-5 kertaa viikossa. Olen pitkään halunnut tehdä tätä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Olen saanut nyt potkun perseeseen ja suunnitelmissa on nyt kasvattaa tiliä edelleen ja hakea ensimmäisiä yhteystöitä. Opin kurssilla tosi tosi paljon, kuten minkälainen bio ja miltä feedin pitää näyttää. Yhteistöiden hausta sekä ugc:stä myös opin paljon. Materiaaleja kertaamalla vaan oppii vaan lisää. Yritän kokoajan tuoda itseä esille somessa, ja käyn paljon kommentoimassa ja tykkäilemässä muiden postauksia. Olen paljon rohkeampi. Tulevaisuudessa mahdollisesti myös UGC-kiinnostaa. Kurssin sisältö oli todella selkeä ja sinun puhetyyli myös. Tykkäsin paljon 🙂

Kaisa-Maria Holm, Vaikuttava sisällöntuottaja

Tilillä oli ennen valmennusta n. 2500 seuraajaa, nyt noin 3000. Vähän oli kurssin alkaessa suunta hukassa. Nyt se alkaa löytyä. Ja kurssin aikana sain ensimmäisen yhteistyöni. Rahakorvauksella. Oma suunta ja niche oli ihan hukassa. Säännöllisyyttä ei ollut. Minua on helpottanut se, että tekee vaikka sen kuukauden valmiiksi. Ja opin enemmän luottamaan itseeni ja tekemiseeni. Innostus on kova ja toivon todella, että tämä alkaa kantamaan hedelmää. Ja yhteistyö onkin nyt tekeillä. Mahtava kurssi ja hyvät vierailijat. Ja mukava, että aineisto on pitkään käytettävissä, niihin palaan vielä useasti. Neuvot ja ohjeet oli hyvin selkeät.

Sanna Hautajärvi, Vaikuttava sisällöntuottaja

“Valitsin teidät rehellisesti siksi, että koin Johanneksen persoonan sellaiseksi, että hän haluaa aidosti auttaa muita yrittäjiä, antaa itsestään 100% eikä tee asioita pelkkä rahan kiilto silmissä. Lisäksi ajattelin että isänä hänellä on vähän enemmän näkökulmaa myös perhearjen ja yrittämisen yhdistämisen haasteista. Aitous, välittömyys, osaa nauraa itselleen, tuo samaistumispintaa.”

Katri Laurell, Kohti unelmia akatemian asiakas

Olen tehnyt ig:tä noin vuoden. Hieman ennen kurssin alkua päätin, että keskityn Italiaan. Tililläni oli ennen kurssia vajaa 600 seuraajaa, joka kasvoi kurssin aikana tasaisesti. Pyrin poistamaan heti feikkitilit ja keskittymään oikean yleisön kasvattamiseen. Kurssin aikana tein myös ugc-tyylisen yhteistyön. Suurin hyöty oli siitä, että kurssin aikana sain selkiyttä siihen, mitä haluan tehdä. Pohdin enemmän vahvuuksiani ja osaamistani ja ymmärsin, että osaanhan vaikka mitä 😄 Haaveena olisi tulevaisuudessa saada julkaistua myös kirja aiheesta, Romagnan alueen kohteista ja ruuasta. Nyt kurssin jälkeen tiedän tarkemmin mitä haluan ja pyrin selkiyttämään myös päiviäni keskittyen yhteen asiaan kerralla rauhassa. Olen saanut kehuja siitä mitä teen ja minulla onkin treffit tuttavani kanssa jolle opastan somen perusteita 😄 Olen innostunut tekemisestä ja toivon, että vuoden päästä voisin tehdä somea lähestulkoon päätoimisesti. 

Kaisa Nokela, Vaikuttava sisällöntuottaja

En osannut oikeastaan odottaa mitään, lähdin avoimin mielin kurssille. Olin aivan puulla päähän lyöty kaikesta sisällöstä, asioiden loogisesta etenemisestä, ihanasta visuaalisuudesta, sointuvasta äänestäsi ja rauhallisesta esiintymistavasta. Hotkin jaksot muutaman päivän aikana lomalla kun olin. Kaikki tieto oli niin tarpeellista. Ihana kun sisältöön voi palata. Joka eurolle sain vastinetta. Innostus on valtava. Olen kerännyt kuvapankkia, nyt kun on vielä hyvin luonnonvaloa. Opettelen videoimista, itseni kuvaamista etenkin. Olen viihtynyt ennemminkin kameran takana kuin edessä, vaikka nuorena haaveilin mallin töistä. Jospa sen aika olisi nyt 60+ -ikäisenä, hih! Valmennus sai minut uskomaan itseeni.

Tuula Juvonen, Vaikuttava sisällöntuottaja

”Olen tällä hetkellä aikuisopiskelija. Kaipasin lisätuloa ja innostuin Vallankumousviikon aikana hankkimaan jäsenyyden. Kolmessa kuukaudessa onnistuin tekemään 5000 euroa vaikka sitä ennen inhosin myyntiä! Olin niin tyytyväinen että hankin jäsenyyden myös tyttärelleni.”

Markus Tornberg, Kohti unelmia akatemian asiakas

Jos olet koskaan epäillyt, voitko juuri sinä menestyä passiivisten tulojen rakentamisessa, Monista potentiaalisi rahaksi -menetelmä on vastaus ongelmaasi

Törmäät ehkä usein siihen harhakäsitykseen, että passiivisten tulojen luominen on nopea ja vaivaton tie vaurauteen. Tämä yleinen väärinkäsitys sivuuttaa ne välttämättömät ja perusteelliset vaiheet, jotka ovat ratkaisevia luodessasi kestävää ja vakaata tulolähdettä. Moni lankeaa lyhytnäköiseen ajatteluun, olettaen voivansa hypätä suoraan lopputulokseen ilman tarvittavaa sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Tämä johtaa usein pettymyksiin ja keskeytyksiin, kun todellisuus ei vastaakaan odotuksia.
 
”Massipäällikkö – Intohimoista Huolettomaksi Tulonlähteeksi -valmennus” on suunniteltu murtamaan nämä myytit ja tarjoamaan sinulle todellista arvoa. Tämä valmennus ei ole pikatie menestykseen; se on perusteellinen opas pitkäjänteisen ja kestävän passiivisen tulovirran rakentamiseen. Me tunnistamme, että passiivisten tulojen luominen vaatii aitoa omistautumista, tarkkaa suunnittelua ja strategista toimintaa. Tavoitteenamme on opastaa sinua askel askeleelta, miten voit rakentaa tulolähteitä, jotka eivät vaadi jatkuvaa panostustasi.
 
Valmennuksessamme käsittelemme niitä kriittisiä vaiheita, jotka usein ohitetaan kiireessä päästä tuloksiin. Olemme luoneet selkeän polun, joka opastaa sinua tunnistamaan potentiaaliset tulolähteet, ymmärtämään markkinoiden dynamiikkaa ja hyödyntämään digitaalisen maailman mahdollisuuksia. Me keskitymme auttamaan sinua luomaan vahvan perustan, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen, antaen sinulle vapauden ja taloudellisen itsenäisyyden.
 
Tämä hetki on otollinen passiivisten tulojen rakentajille. Digitaalisuuden ja verkkoalustojen nousun myötä mahdollisuudet ovat rajattomat. Meidän ”Massipäällikkö” -valmennuksemme antaa sinulle työkalut, joilla voit erottautua ja menestyä tässä muuttuvassa ympäristössä. Emme keskity asuntosijoittamiseen tai osakesijoittamiseen; me keskitymme innovatiivisiin ja luoviin tapoihin luoda passiivista tuloa, jotka kumpuavat intohimostasi ja ainutlaatuisuudestasi.
 
Liity meihin ”Massipäällikkö – Intohimoista Huolettomaksi Tulonlähteeksi -valmennuksessa”, ja aloita matkasi kohti kestävää, huoleton ja vapauttavaa tulevaisuutta. Nyt on sinun hetkesi loistaa ja muuttaa unelmasi todellisuudeksi.

Valmennuksen eteneminen ja moduulit

 

Johdanto Passiiviset massit -valmennukseen

 • Lämpimästi tervetuloa!
 • Mitä ovat passiiviset tulot?

1. Ainutlaatuisen ideasi kirkastaminen

 • 1.1. Löydä vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi
 • 1.2. Varmista ideasi kannattavuus taustatutkimuksella
 • 1.3. Määrittele oikea kohderyhmäsi
 • 1.4. Viritä mindset ja tavoitteet kuntoon

2. Kohdeyleisön saavuttaminen oikeissa kanavissa

 • 2.1 Valitse toimiva sisällöntuotantokanavien kombo
 • 2.2 Tuota koukuttavia sisältöjä
 • 2.3 Näy, sitouta ja kasva somessa
 • 2.4 Vahvista omaa brändiäsi

3. Skaalautuvuus ja markkinoinnin automatisointi

 • 3.1. Monista kerran tehty työ tuhatkertaiseksi
 • 3.2. Viimeistele markkinointisi myyntitunnelilla
 • 3.3. Perusta omat nettisivut
 • 3.4 Hyödynnä yhteistyökumppaneita vipuvartena

4. Passiivisiin tuloihin perustuva liiketoiminnan malli

 • 4.1 Valitse tapasi muodostaa passiivisia tuloja
 • 4.2 Luo liiketoiminnallesi strategia
 • 4.3 Valmistele toimintasi yrittäjänä
 • 4.4 Tutustu tarvittaviin työvälineisiin

5. Tulonlähteen rakentaminen konkreettisesti

 • 5.1 Perusta podcast, Youtube-kanava tai blogi
 • 5.2 Etsi sopivat yhteistyökumppanit
 • 5.3 Valmista oma digituote
 • 5.4 Ota bonusvinkit haltuun

Valmennuksen päätteeksi…

 • Mitä seuraavaksi?
 • Kiitos osallistumisestasi!

Opiskele 7 vkon valmennus omaan tahtiisi!

Valmennukseen sisältyy

 • 5 moduulia opetusvideoineen ja lisämateriaaleineen
 • Työkirja tehtävineen
 • Live workshop oman idean kirkastamiseen
 • Vertaistukiryhmä

Sekä huikeita bonuksia…

Early bird -bonukset (4.2. klo 23.59 asti saatavilla) arvo 327e

 • Live workshop, jossa autamme sinua löytämään timanttisen idean (arvo 199e)
 • Aloita Tiktokkaaminen -koulutus (arvo 79e)
 • Somekalenteri ja 150 postausideaa (arvo 49e)

Mikäli haluat käydä valmennuksen suunniteltuun tahtiin, se kestää 7 viikkoa, ja tämän aikana on myös 2 implementointiviikkoa, jolloin ei tule uusia materiaaleja, ja voi vielä työstää vanhoja asioita. Videotallenteet julkaistaan näppärän kokoisina palasina, ja ne voi halutessaan opiskella myös täysin omaan tahtiin. Materiaalit nimittäin jäävät sinulle näkyviin ja kerrattaviksi vielä vähintään vuoden ajaksi. Valmennuksessa puhumme myös ajanhallinnasta, mutta annamme jo tähän väliin pari vinkkiä: Kiireisessä arjessa videoita voi kuunnella vaikkapa autossa tai ruokaa laittaessa. Tai kenties pystyt nipistämään aikaa tavoitteettomasta ja päämäärättömästä somen selailusta, johon me kaikki helposti sorrumme. Jättämällä pari Netflix-jaksoa väliin saat jo puristettua tarvittavan ajan itse materiaalien läpi käymiseen.

Me uskomme, että meissä kaikissa on jotakin erityistä. Joskus oma osaaminen voi tuntua mitättömältä, vaikka sen jakamisesta voisi olla monelle muulle suuri apu. Sinun ei tarvitse olla mestari, sillä todennäköisesti tiedät useammastakin aihealueesta enemmän kuin joku toinen, ja se riittää. Ja mikäli haluat syventää osaamista kiinnostuksen kohteestasi, voit aina oppia lisää sujuvasti matkan varrella. Ideoinnissa saat valmennuksessa runsaasti vinkkejä, ja hyvin harva lähteekään mukaan täysin varman idean kanssa. Otamme huomioon sen, että mihin suuntaan ikinä lähdetkään passiivisten tulojen rakentamisessa, se vastaa intohimojasi ja vahvuuksiasi, mutta on myös käännettävissä suoraan tuloiksi.

Ei haittaa! Olemme varmistaneet, että myös ne, jotka ovat vasta lähdössä liikkeelle, pysyvät mukana. Pitää myös muistaa, että kaikki me passiivisten tulojen rakentelijat olemme joskus aloittaneet täysin nollasta. Tämä ei ole rakettitiedettä, eikä vaadi onnistuakseen vuosikausia suoritettavia tutkintoja, mutta ehdottomasti hieman pitkäjänteisyyttä. Lisäksi käytettävissäsi on vertaistukiyhteisö, jossa voit tarvittaessa esittää kysymyksiä, ja verkostoitua muiden tekijöiden kanssa.

Vaikka kokeneet tekijät saattavat näyttää itsevarmoilta, usko pois, kaikki käyvät alussa nämä ajatukset läpi. Lopulta asenne ratkaisee, oletko tosissasi, ja onko sinulla selkeä päämäärä, mitä haluat passiivisilla tuloilla saavuttaa. Puuhastelu ja päämäärätietoinen toiminta ovat kaksi asiaa erikseen. Jos pelkäät, mitä joku saattaisi ajatella uusista tavoitteistasi, muistetaan, että mikä tahansa muutos sinussa saattaa tuntua läheisistäsi pelottavalta, ja se on luonnollista. Ja oikeastaan, aika harvat jaksavat kovin pitkään murehtia, mitä sinä teet, koska ihminen on lopulta aika itsekäs ja keskittyy vain omiin edesottamuksiinsa. Mitä enemmän tekee, sen vähemmän miettii, mitä muut ajattelevat. Epäonnistumiset taas ovat loistavia oppimisen paikkoja, ja ilman niitä ei edes voisi tulla kovin erinomaiseksi.

Ymmärrämme paremmin kuin hyvin! Emme voi itsekään sietää tuputtamista. Valmennuksessa saat työkaluja ja opit tapoja, joiden avulla on mukava tehdä markkinointia ja myyntiä mukavalla tavalla. Oikeastaan sellaisia tapoja, joilla myyminen ei edes tunnu myymiseltä, vaan päämääränä on, että sisältösi houkuttelevat ihmiset luoksesi ja tekemään ostopäätöksiä. Lisäksi, passiivisia tulojahan ei ole pakko rakentaa oman tuotteen varaan, ja on täysin mahdollista vain suositella toisten yritysten tuotteita tai palveluita.

Hahah, olikohan tämä Pepin oma kysymys 😀 Minä nimittäin pelkäsin aloittaessani eniten tekniikkaa. Se on kuitenkin hätkähdyttävän helppo oppia. Sinun ei todellakaan tarvitse osata esimerkiksi koodata riviäkään, vaan käytämme työvälineitä, jotka ovat hyvin loogisia. Muista, että mitään ei voi kokeilemalla rikkoa, ja apua saa pyytää.

Valmennuksemme tähtää vahvasti siihen, että kurssimaksusi tulee takaisin nopeasti ja vieläpä moninkertaisesti ja säännöllisesti. Tavoitteemme on saavuttaa 4-numeroisia passiivisia tuloja, ja vaikka onnistuisit alkuun saamaan niitä vain 100e/kk, olisi kurssimaksu tienattu takaisin jo vajaassa neljässä kuukaudessa.

Muista, että opiskeluasi ei voi verrata vaikkapa jonkun tavaran tai viihdykkeen ostamiseen. Se on aina sijoitus itseesi, ja sinä olet sen arvoinen. Jos et aloita nyt, milloin sitten? Olet kuukauden tai vuoden päästä täysin samassa (raha)tilanteessa kuin nyt, jos et tee asialle mitään.

Ymmärrämme kuitenkin, että näinä aikoina raha ei kasva kenelläkään puussa. Siitä syystä valmennuksemme on moneen muuhun vastaavaa arvoa tuottavaan valmennukseen nähden huokea, ja tarjoamme kertamaksun sijaan myös osamaksua. Valmennuksella on myös 100% tyytyväisyystakuu (14 päivän reklamaatioaika).

Lyhyesti: Et. Me rakennamme tulonlähteitä sinun omista intohimoistasi käsin, ja se voi olla melkeinpä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä (muutamia esimerkkejä mainitaksemme: blogi, verkkokurssi, E-kirja, graafiset tuotokset, affiliate-markkinointi…). Eli juuri sitä, minkälaisen uniikin bisneksen sinä haluat rakentaa. Me emme opeta mitään sijoittamiseen, kryptoihin, osakkeisiin tai vastaavaan liittyvää, emmekä verkostomarkkinointia. Tapamme eivät vaadi suurta alkupääomaa ja voit aloittaa jopa kokonaan maksuttomilla työvälineillä. 

(Jos kuitenkin se suuri kiinnostuksen kohteesi on sijoittaminen tai verkostomarkkinointi, mikään ei estä sinua hyödyntämästä näitä teemoja valmennuksessamme.)