AINUTLAATUINEN
5 viikon valmennusohjelma niille, jotka haluavat vähentää aktiivisen kuormittavan työn määrää ja/tai saavuttaa lisäansioita passiivisilla tuloilla.

AINUTLAATUINEN 5 VIIKON VALMENNUSOHJELMA niille, jotka haluavat vähentää aktiivisen kuormittavan työn määrää ja/tai saavuttaa lisäansioita passiivisilla tuloilla.

Kysy seuraavia vapaita valmennuspaikkoja!


Näin rakennat menestyksekkäitä passiivisia rahavirtoja tarkan viiden vaiheen menetelmän avulla

(Vaikka sinulla ei olisi vielä valmista ideaa, suurta pääomaa tai Y-tunnusta)

Joten, tässä tulee Massipäällikkö – Intohimoista huolettomaksi tulonlähteeksi -valmennus…

…Jossa otat suunnan kohti vapaampaan elämää vähentämällä aktiivisen kuormittavan työn määrää skaalaamalla intohimosi passiivisiksi tuloiksi.

(Ilman sijoittamista tai suurta alkupääomaa)

 

Valmentajasi, Peppi Kärki (Pitkätossula valmennukset) ja Johannes Laine (Kohti Unelmia Akatemia)
Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
5/5
Olen superinnoissani valmennuksesta! En ensin aikonut investoida tässä vaiheessa, sillä rahat on töiden loppumisen vuoksi tosi tiukassa, mutta sitten ajattelin että ” samperi, nythän minulla on aikaa panostaa tähän täysillä ja tässähän on tarkoitus tehdä tuloja herranjumala, eikä heittää rahaa kaivoon!”. Olen ideoinut yhtä sun toista, mutta ei ollut helppoa lähteä yksin pystymetsästä konkreettisiin tekoihin, kun ei tiennyt yhtään mitä on tekemässä. Somettamisesta lähtien kaikki oli uutta. Teidän valmennuksen avulla saan nopeutettua prosessia niin, että ideointivaiheesta päästään oikeasti tekemään asioita. Pidän todella paljon Pepin uskottavasta ja rauhallisesta tyylistä. Tulee sellainen olo, että tässä ollaan turvallisissa käsissä. Ja Johannes tasapainottaa pulppuavalla innostuksellaan tätä, olette kyllä mahtava combo!
 

Laura, Massipäällikkö -valmennuksen opiskelija

Valmennus sopii sinulle täydellisesti, jos...

 • Sinulla ei ole vielä ideaa, kuinka aloittaa passiivisten tulojen hankkiminen tai ensimmäiset kokeilut eivät ole tuottaneet toivottua tulosta.
 • Et ole onnistunut luomaan rutiininomaista strategiaa, jota noudattaa tai seuraavat askeleet tuntuvat epäselviltä tai tahmeilta
 • Taidoistasi ja yrityksestäsi huolimatta et vielä hallitse sitä kriittistä taitoa, kuinka markkinoida toimivasti ja automatisaatiota hyödyntäen
 • Haluat löytää nautinnollisen omiin arvoihin, luovuuteen ja intohimoihin perustuvan työskentelytavan.
 • Sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää aikaa itseopiskeluun satoja tunteja, mutta ymmärrät, että menestys vaatii tietyt askeleet
 • Olet kyllästynyt vaihtamaan jatkuvasti aikaasi rahaan, ja tavanomainen lisätyö ei tunnu mielekkäältä vaihtoehdolta
 • Sinua kiehtoo ajatus vapaammasta ja omannäköisemmästä elämästä (jossa voisit työskennellä jopa aika- ja paikkariippumattomasti)
100% tyytyväisyystakuu!
”Kiitos Peppi hyvästä kurssista; olet todella ammattitaitoinen siinä mitä teet. Selitit asiat selkeästi, niin että tyhmempikin tajuaa.”
”Johanneksen webinaarit ja Vallankumousviikot ovat innostavia ja rohkaisevia, ja ovat lisänneet luottamusta omaan tekemiseen.”

Tässä valmennuksessa opit...

 • Valjastamaan omat vahvuutesi passiivisten tulojen saavuttamiseksi sekä lisäämään vapaa-aikaasi
 • Sinulle sopivan tavan tehdä jopa tuhansia euroja passiivisia tuloja kuukausitasolla
 • Askel askeleelta strategian jonka avulla onnistut tavoitteissasi varmemmin
 • Mindsetin, jossa et enää tuskaile, mitä muut ajattelevat tai uskallatko
 • Kuinka voit kasvattaa passiivisia tuloja ilman, että teet kaiken itse
 • Markkinoimaan ja tuottamaan sisältöjä tehokkaalla, mutta ei-tyrkyttävällä tavalla
 • Käytännön tapoja alkaa rakentamaan passiivisia tulonlähteitä

Huom. Valmennuksessa ei ole sijoittamiseen (asuntosijoittaminen, rahastot, kryptot yms.) liittyvää asiaa, eikä muita tapoja jotka vaativat suurta pääomaa.

Liity nyt mukaan Massipäällikkö teho-ohjelmaan!

83e

+ luottokorko ja alv. 24%

+ alv. 24%

Norm. 597e. Vain 26.5. asti.

Inspiroidu asiakkaiden kokemuksista
5/5

Iso kiitos kurssista 🙏 Saan valtavasti apua materiaaleista, jotka olivat todella kattavat ja laadukkaat. Workshop oli todella hyvä ja herätti paljon ajatuksia, ja loistavaa, että siitä löytyy myös tallenne 😁👌

Muutama sana vielä teistä kouluttajina:

Peppi: Ihanan maadoittava ja rauhoittava ään,i josta huokui asiantuntijuus ja varmuus (voisin hyvin kuvitella vetämään myös meditaatioita tms. 😉). Itselleni näillä on yllättävän iso merkitys ja Pepin esitystä kuunnellessani vakuutuin, että haluan lähteä tähän koulutukseen mukaan.

Johannes: Tony Robbins -tyylinen, ihanaa energiaa pursuava tyyli 💪 Johanneksella on taito tsempata ja pistää puskemaan omia rajojaan. Johannes puhuu avoimesti konkursseistaan ja Feeniks linnun lailla osoittaa omalla toiminnallaan, ettei jää tuleen makaamaan ❤️‍🔥

Kokonaisuutena Massipäällikkö koulutus oli erittäin toimiva. Pepin rauhallisuus ja Johanneksen energia tasapainottivat koulutusta kivasti. Voin ehdottomasti suositella Massipäällikköä muillekin.

Marika

Minulla ei ollut valmennuksen alkaessa selkeää ajatusta, miten lähden luomaan passiivisia tuloja. Nyt ajatus omasta verkkokurssista on ollut vahvasti mielessä ja sen tekemiseen oli voimavaroja. Tämä selkeytti omaa polkua ja mitkä asiat ovat tärkeitä. Paljon hyvää tietoa ja tosi helposti lähestyttävä ote. Suosittelisin valmennusta erityisesti heille, jotka ovat valmiita avoimin mielin kuulemaan vaihtoehtoja passiivisiin tuloihin.

Sonja

Massipäällikkö -valmennus on ollut todella mielenkiintoinen ja innostava matka. Minulla oli ennestään pientä käsitystä, mitä passiiviset tulot tarkoittavat, mutta valmennus avasi ihan uusia mahdollisuuksia, joista en aiemmin edes tiennyt! Mikä parasta, tätä valmennusta pystyy käymään läpi ihan omaan tahtiin, sillä pienyrittäjänä ja opiskelijana on välillä vaikea järjestää aikatauluja.

Valmennuksessa opin kuinka tärkeää on keskittyä omaan tekemiseen yksi asia kerrallaan ja fokusoida. Massipäällikkö antoi myös rohkeutta lähteä suunnittelemaan ja ideoimaan omia palveluita ja tuotteita, sillä aiemmin en ole kokenut olevani tarpeeksi asiantuntija. Opin miten valjastaa omaa osaamista ja miten edetä intohimosta ja haaveesta kohti toimivaa palvelua ja uusia passiivisia tuloja. Valmennuksessa avataan arvokkaita vinkkejä ihan konkreettisesti mitä kaikkea voi tehdä saadakseen passiivisia tuloja ihan kokopäivätulona. Positiivista oli, että valmennus ei käsittele sijoitusasioita.

Kiitos Peppi ja Johannes, tämä on ollut todella silmiä avaava matka yhdessä ja tästä on ihana lähteä etenemään! 🙂

Tiina

Kiitos Peppi ja Johannes! Valmennus oli täynnä asiaa, hyödyllisiä vinkkejä, tsemppiä jne.! Kiitos paljon myös kaikista nopeista ja perusteellisista vastauksista kysymyksiini.

Itselleni vähän kaikki digiyrittäjyyteen liittyvät asiat tuli uutena. Jos järjestäisitte vielä vaikka massipäällikkö vol 2 -valmennuksen, olisin ehdottomasti mukana!

Satu

Jos olet koskaan epäillyt, voitko juuri sinä menestyä passiivisten tulojen rakentamisessa, Monista potentiaalisi rahaksi -menetelmä on vastaus ongelmaasi

Törmäät ehkä usein siihen harhakäsitykseen, että passiivisten tulojen luominen on nopea ja vaivaton tie vaurauteen. Tämä yleinen väärinkäsitys sivuuttaa ne välttämättömät ja perusteelliset vaiheet, jotka ovat ratkaisevia luodessasi kestävää ja vakaata tulolähdettä. Moni lankeaa lyhytnäköiseen ajatteluun, olettaen voivansa hypätä suoraan lopputulokseen ilman tarvittavaa sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Tämä johtaa usein pettymyksiin ja keskeytyksiin, kun todellisuus ei vastaakaan odotuksia.
 
”Massipäällikkö – Intohimoista Huolettomaksi Tulonlähteeksi -valmennus” on suunniteltu murtamaan nämä myytit ja tarjoamaan sinulle todellista arvoa. Tämä valmennus ei ole pikatie menestykseen; se on perusteellinen opas pitkäjänteisen ja kestävän passiivisen tulovirran rakentamiseen. Me tunnistamme, että passiivisten tulojen luominen vaatii aitoa omistautumista, tarkkaa suunnittelua ja strategista toimintaa. Tavoitteenamme on opastaa sinua askel askeleelta, miten voit rakentaa tulolähteitä, jotka eivät vaadi jatkuvaa panostustasi.
 
Valmennuksessamme käsittelemme niitä kriittisiä vaiheita, jotka usein ohitetaan kiireessä päästä tuloksiin. Olemme luoneet selkeän polun, joka opastaa sinua tunnistamaan potentiaaliset tulolähteet, ymmärtämään markkinoiden dynamiikkaa ja hyödyntämään digitaalisen maailman mahdollisuuksia. Me keskitymme auttamaan sinua luomaan vahvan perustan, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen, antaen sinulle vapauden ja taloudellisen itsenäisyyden.
 
Tämä hetki on otollinen passiivisten tulojen rakentajille. Digitaalisuuden ja verkkoalustojen nousun myötä mahdollisuudet ovat rajattomat. Meidän ”Massipäällikkö” -valmennuksemme antaa sinulle työkalut, joilla voit erottautua ja menestyä tässä muuttuvassa ympäristössä. Emme keskity asuntosijoittamiseen tai osakesijoittamiseen; me keskitymme innovatiivisiin ja luoviin tapoihin luoda passiivista tuloa, jotka kumpuavat intohimostasi ja ainutlaatuisuudestasi.
 
Liity meihin ”Massipäällikkö – Intohimoista Huolettomaksi Tulonlähteeksi -valmennuksessa”, ja aloita matkasi kohti kestävää, huoleton ja vapauttavaa tulevaisuutta. Nyt on sinun hetkesi loistaa ja muuttaa unelmasi todellisuudeksi.

Valmennuksen eteneminen ja moduulit

 

Johdanto Passiiviset massit -valmennukseen

 • Lämpimästi tervetuloa!
 • Mitä ovat passiiviset tulot?

1. Ainutlaatuisen ideasi kirkastaminen

 • 1.1. Löydä vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi
 • 1.2. Varmista ideasi kannattavuus taustatutkimuksella
 • 1.3. Määrittele oikea kohderyhmäsi
 • 1.4. Viritä mindset ja tavoitteet kuntoon

2. Kohdeyleisön saavuttaminen oikeissa kanavissa

 • 2.1 Valitse toimiva sisällöntuotantokanavien kombo
 • 2.2 Tuota koukuttavia sisältöjä
 • 2.3 Näy, sitouta ja kasva somessa
 • 2.4 Vahvista omaa brändiäsi

3. Skaalautuvuus ja markkinoinnin automatisointi

 • 3.1. Monista kerran tehty työ tuhatkertaiseksi
 • 3.2. Viimeistele markkinointisi myyntitunnelilla
 • 3.3. Perusta omat nettisivut
 • 3.4 Hyödynnä yhteistyökumppaneita vipuvartena

4. Passiivisiin tuloihin perustuva liiketoiminnan malli

 • 4.1 Valitse tapasi muodostaa passiivisia tuloja
 • 4.2 Luo liiketoiminnallesi strategia
 • 4.3 Valmistele toimintasi yrittäjänä
 • 4.4 Tutustu tarvittaviin työvälineisiin

5. Tulonlähteen rakentaminen konkreettisesti

 • 5.1 Perusta podcast, Youtube-kanava tai blogi
 • 5.2 Etsi sopivat yhteistyökumppanit
 • 5.3 Valmista oma digituote
 • 5.4 Ota bonusvinkit haltuun

Valmennuksen päätteeksi…

 • Mitä seuraavaksi?
 • Kiitos osallistumisestasi!

Opiskele 5 vkon valmennus omaan tahtiisi!

Valmennukseen sisältyy

 • 5 moduulia opetusvideoineen ja lisämateriaaleineen
 • Työkirja tehtävineen
 • Live workshop oman idean kirkastamiseen
 • Vertaistukiryhmä

Sekä huikeita bonuksia…

Early bird -bonukset (26.5. klo 23.59 asti saatavilla) arvo 278e

 • Live workshop, jossa autamme sinua löytämään timanttisen idean (arvo 199e)
 • Aloita Tiktokkaaminen -koulutus (arvo 79e)

Mikäli haluat käydä valmennuksen suunniteltuun tahtiin, se kestää 5 viikkoa,, mutta voit halutessasi opiskella myös täysin omaan tahtiin. Materiaalit nimittäin jäävät sinulle näkyviin ja kerrattaviksi vielä vähintään vuoden ajaksi. Valmennuksessa puhumme myös ajanhallinnasta, mutta annamme jo tähän väliin pari vinkkiä: Kiireisessä arjessa videoita voi kuunnella vaikkapa autossa tai ruokaa laittaessa. Tai kenties pystyt nipistämään aikaa tavoitteettomasta ja päämäärättömästä somen selailusta, johon me kaikki helposti sorrumme. Jättämällä pari Netflix-jaksoa väliin saat jo puristettua tarvittavan ajan itse materiaalien läpi käymiseen.

Me uskomme, että meissä kaikissa on jotakin erityistä. Joskus oma osaaminen voi tuntua mitättömältä, vaikka sen jakamisesta voisi olla monelle muulle suuri apu. Sinun ei tarvitse olla mestari, sillä todennäköisesti tiedät useammastakin aihealueesta enemmän kuin joku toinen, ja se riittää. Ja mikäli haluat syventää osaamista kiinnostuksen kohteestasi, voit aina oppia lisää sujuvasti matkan varrella. Ideoinnissa saat valmennuksessa runsaasti vinkkejä, ja hyvin harva lähteekään mukaan täysin varman idean kanssa. Otamme huomioon sen, että mihin suuntaan ikinä lähdetkään passiivisten tulojen rakentamisessa, se vastaa intohimojasi ja vahvuuksiasi, mutta on myös käännettävissä suoraan tuloiksi.

Ei haittaa! Olemme varmistaneet, että myös ne, jotka ovat vasta lähdössä liikkeelle, pysyvät mukana. Pitää myös muistaa, että kaikki me passiivisten tulojen rakentelijat olemme joskus aloittaneet täysin nollasta. Tämä ei ole rakettitiedettä, eikä vaadi onnistuakseen vuosikausia suoritettavia tutkintoja, mutta ehdottomasti hieman pitkäjänteisyyttä. Lisäksi käytettävissäsi on vertaistukiyhteisö, jossa voit tarvittaessa esittää kysymyksiä, ja verkostoitua muiden tekijöiden kanssa.

Vaikka kokeneet tekijät saattavat näyttää itsevarmoilta, usko pois, kaikki käyvät alussa nämä ajatukset läpi. Lopulta asenne ratkaisee, oletko tosissasi, ja onko sinulla selkeä päämäärä, mitä haluat passiivisilla tuloilla saavuttaa. Puuhastelu ja päämäärätietoinen toiminta ovat kaksi asiaa erikseen. Jos pelkäät, mitä joku saattaisi ajatella uusista tavoitteistasi, muistetaan, että mikä tahansa muutos sinussa saattaa tuntua läheisistäsi pelottavalta, ja se on luonnollista. Ja oikeastaan, aika harvat jaksavat kovin pitkään murehtia, mitä sinä teet, koska ihminen on lopulta aika itsekäs ja keskittyy vain omiin edesottamuksiinsa. Mitä enemmän tekee, sen vähemmän miettii, mitä muut ajattelevat. Epäonnistumiset taas ovat loistavia oppimisen paikkoja, ja ilman niitä ei edes voisi tulla kovin erinomaiseksi.

Ymmärrämme paremmin kuin hyvin! Emme voi itsekään sietää tuputtamista. Valmennuksessa saat työkaluja ja opit tapoja, joiden avulla on mukava tehdä markkinointia ja myyntiä mukavalla tavalla. Oikeastaan sellaisia tapoja, joilla myyminen ei edes tunnu myymiseltä, vaan päämääränä on, että sisältösi houkuttelevat ihmiset luoksesi ja tekemään ostopäätöksiä. Lisäksi, passiivisia tulojahan ei ole pakko rakentaa oman tuotteen varaan, ja on täysin mahdollista vain suositella toisten yritysten tuotteita tai palveluita.

Hahah, olikohan tämä Pepin oma kysymys 😀 Minä nimittäin pelkäsin aloittaessani eniten tekniikkaa. Se on kuitenkin hätkähdyttävän helppo oppia. Sinun ei todellakaan tarvitse osata esimerkiksi koodata riviäkään, vaan käytämme työvälineitä, jotka ovat hyvin loogisia. Muista, että mitään ei voi kokeilemalla rikkoa, ja apua saa pyytää.

Valmennuksemme tähtää vahvasti siihen, että kurssimaksusi tulee takaisin nopeasti ja vieläpä moninkertaisesti ja säännöllisesti. Tavoitteemme on saavuttaa 4-numeroisia passiivisia tuloja, ja vaikka onnistuisit alkuun saamaan niitä vain 100e/kk, olisi kurssimaksu tienattu takaisin jo vajaassa neljässä kuukaudessa.

Muista, että opiskeluasi ei voi verrata vaikkapa jonkun tavaran tai viihdykkeen ostamiseen. Se on aina sijoitus itseesi, ja sinä olet sen arvoinen. Jos et aloita nyt, milloin sitten? Olet kuukauden tai vuoden päästä täysin samassa (raha)tilanteessa kuin nyt, jos et tee asialle mitään.

Ymmärrämme kuitenkin, että näinä aikoina raha ei kasva kenelläkään puussa. Siitä syystä valmennuksemme on moneen muuhun vastaavaa arvoa tuottavaan valmennukseen nähden huokea, ja tarjoamme kertamaksun sijaan myös osamaksua. Valmennuksella on myös 100% tyytyväisyystakuu (14 päivän reklamaatioaika).

Lyhyesti: Et. Me rakennamme tulonlähteitä sinun omista intohimoistasi käsin, ja se voi olla melkeinpä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä (muutamia esimerkkejä mainitaksemme: blogi, verkkokurssi, E-kirja, graafiset tuotokset, affiliate-markkinointi…). Eli juuri sitä, minkälaisen uniikin bisneksen sinä haluat rakentaa. Me emme opeta mitään sijoittamiseen, kryptoihin, osakkeisiin tai vastaavaan liittyvää, emmekä verkostomarkkinointia. Tapamme eivät vaadi suurta alkupääomaa ja voit aloittaa jopa kokonaan maksuttomilla työvälineillä. 

(Jos kuitenkin se suuri kiinnostuksen kohteesi on sijoittaminen tai verkostomarkkinointi, mikään ei estä sinua hyödyntämästä näitä teemoja valmennuksessamme.)