Valmennuskokonaisuudet yrityksille

Olisiko henkilökohtaisesti räätälöity somevalmennus sinulle paras vaihtoehto? Haluaisitko oppia tekemään lisäarvoa tuottavaa ja myyvää somesisältöä tai kouluttaa työntekijäsi?

Esimerkkejä yrittäjien ja yhteisöjen valmennuksista:

  • Yrityksille suunnatut somevalmennukset sisällöntuotannon ja myynnin tueksi
  • Aloittavan yrittäjän helpot, mukavat ja edulliset digimarkkinoinnin tavat
  • Vaikuttajien hyödyntäminen osana yrityksen markkinointia
  • Verkosto- ja suoramyynnin edustajien uudenlaiset myynnin kanavat
  • Somekoulutukset opettajille ja kouluille
Kauttani on mahdollisuus valjastaa myös sisällöntuottaja somesi avuksi!
 
Kysy lisää, niin katsotaan juuri sinulle tai yrityksellesi sopiva paketti!

Vaikuttajamarkkinointi

Ammattitaitoinen somevaikuttaja etsinnässä? Toteutan kaupalliset yhteistyöt kokemuksella, luovuudella ja tietysti toiveidenne mukaan. Olen työskennellyt lähes 200:n yrityksen kanssa, ja lähellä sydäntäni ovat erityisesti kotimaiset yritykset, joiden arvot ekologisuudesta ja eettisyydestä kohtaavat omieni kanssa. Tyyli, hyvinvointi, koti ja matkailu esittäytyvät tililläni usein. Pääkanavani on Instagram, jossa 10 000 seuraajan tililäni @pitkatossula, korostuvat yrittäjyys, motivaatio ja uusi urapolku äitiyden rinnalla. Yhteistöissä voidaan hyödyntää blogiani sekä muita somekanaviani, kuten suosittuja Facebook-ryhmiäni. Katso tarkemmin kaikki somekanavani täältä.

Meidän kauttamme löydät vaikuttajat kaikkiin tarpeisiinne, ja toteutamme laajemmat vaikuttajamarkkinoinnin kampanjat tavoitteidenne ja kohderyhmänne mukaan monikanavaisesti. Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella, ja toteutamme vaikuttajamarkkinointia uudella twistillä ja suurella sydämellä.