Maksuton 5 päivän haaste niille, jotka haluavat tuottaa sisältöä someen omien intohimojensa pohjalta ja saada siitä lisätuloja

Days
Hours
Minutes
Seconds

Näin sytytät rahanarvoisen idean Instagram-tilistäsi -haaste

pexels-karolina-grabowska-5908772

Tässä maksuttomassa haasteessa paljastan sinulle kantavan menetelmän, kuinka polkaiset käyntiin oman somevaikuttajuutesi ottamalla kolme tärkeää askelta.

 

(Somevaikuttaja on henkilö tai yrittäjä, joka tuottaa mielekkäitä sisältöjä tietystä aihepiiristä omalla tilillään, tuottaen sisältöjä myös yhteistyössä brändien kanssa, joiden tuotteet tai palvelut tulevat osaksi vaikuttajan sisällöntuottoa.)

Tämä 5 päivän maksuton haaste on sinulle ihanteellinen, jos...

pexels-cottonbro-studio-5922465
  • Haaveenasi on aika- ja palkkariippumaton elämäntapa, paremmat tulot sekä sosiaalisen median valjastaminen tienaamiseen
  • Suurin esteesi sometyöhön tosissaan ryhtymiseen on pelko siitä, että tehty työ valuu hukkaan
  • Et ole vielä tienannut ensimmäisiä eurojasi somen avulla tai oma tilisi ei ole lähtenyt lentoon toivomallasi tavalla
  • Olet kyllästynyt katsomaan sivusta, kun muut saavat sosiaalisen median sisällöntuoton näyttämään helpolta
pexels-karolina-grabowska-6660863

Haasteen jälkeen tiedät...

Miten löydät sinulle mielekkään rahanarvoisen nichen

Kuinka määrität oikean kohdeyleisösi, joka sitoutuu sisältöihisi

Miten virität tilisi vastustamattomaksi uusia seuraajiasi varten

Ma-to koulutusmateriaalit julkaistaan tallenteina, jotka voit katsoa, kun sinulle sopii. Perjantai järjestetään livenä, mutta myös siitä tulee tallenne.

Maanantai 4.9.
1. Miksi niche on tärkeä?
Tiistai 5.9.
2. Löydä oma nichesi
Keskiviikko 6.9.
3. Määritä unelmaseuraajasi
Torstai 7.9.
4. Viritä tilisi vastustamattomaksi
Perjantai 8.9.
5. Kohti kasvua

Tapaa kouluttajasi...

peppi_karki_op_media_0904-5

Olen Peppi Kärki,

Pitkätossulan perustaja ja autan lisätuloista sekä somesisällöntuottajan urasta haaveilevia rakentamaan kantavia polkuja kohti intohimoista kumpuavaa someyrittäjyyttä.

Vain kolmisen vuotta sitten olin samassa pisteessä kuin sinä luultavasti nyt. Tietämätön siitä, mistä lähtisin liikkeellä ja miten. Ja vielä tietämättömämpi siitä, tulisinko edes onnistumaan.

Alle kolmessa kuukaudessa onnistuin rakentamaan taviksena täysin nollasta oman unelmaseuraajistani koostuvan Instagram-tilin, ja yltämään satojen eurojen kuukausittaisiin lisätuloihin…

…sekä aloittamaan UGC-somesisältöjen tuottamisen yritysten tarpeisiin yltäen pian jo tuhatlukuihin sekä pystyen jättämään helposti palkkatyöni opettajana.

Ja siksi haluan, että ymmärrät: se kaikki on mahdollista myös sinulle. Miltä elämäsi voisikaan näyttää kolmen kuukauden päästä, jos päättäisit aloittaa jo tänään?

Kenties ajattelet, että vain todella erityislaatuiset ihmiset pystyvät tähän, mutta se ei ole niin. Uskon 100%, että sinulla on persoonallisuus ja osaamista, joista muut saavat arvoa tuottamasi sisällön muodossa.

Uskalla siis sanoa KYLLÄ haaveillesi. Toivottavasti näemme koulutuksessa 5 päivän haasteen merkeissä!

 

Asiakkaiden aikaisempia kokemuksia

Kävin Pitkätossulan valmennuksen viime vuoden puolella. Sain kurssilta hyviä vinkkejä oman Instagram-tilini tekemiseen ja kehittämiseen. Tilini oli ennen valmennusta enemmänkin alusta oman yrittämisen tueksi tai päiväkirja meidän arjen puuhista. Valmennuksen myötä opin hyödyntämään ja kehittämään tiliäni. Sain selkeyttä ja hyviä neuvoja, miten päästä alkuun yhteistöissä ja mitä niissä tulee huomioida, esim. verotukseen ja lakiin liittyvät seikat. Sain ideoita ja tukea, millaisia kuvioita alan tekemään. Uusia seuraajia nousee tasaisesti. Voin lämpimästi suositella Pitkätossulan valmennuksia.

Wilma Lehtonen @wilma_lovisa

Kiitos kiinnostavasta verkkokurssistasi, se on ollut oikein antoisa. Valmennustyylisi on ihanan rauhallinen ja selkeä, ja jaksot olivat mukavan lyhyissä osissa, niin että ei tullut liikaa sulateltavaa kerrallaan. Oli mielenkiintoista verrata yrityksen ja somevaikuttajan onnistuneen sisällöntuottamisen yhteneväisyyksiä ja eroja. Sain paljon uutta tietoa ja hyviä vinkkejä. Suosittelen verkkovalmennustasi lämpimästi kaikille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään Instagramissa. 

Soile Heiniö @sometaito

Ah, miten hyvä some-workshoppi! Peppi osasi sanoa kaikki asiat just oikeaan aikaan ja paikkaan. Käytiin asioita, mitä voi tehdä somessa oikein ja mitä väärin. Ihan hirveästi uutta tietoa! Mutta suurin fiilis se, että ihan järjetön itseluottamus ja itsevarmuus oman somen tuottamiseen. Tuli fiilis ja varmuus siitä, että teen just itselle oikealla tavalla sisällöntuottamista.

Maria @rituannneli

Ennen ensimmäistä kurssiani olin tehnyt somea aktiivisemmin vajaan vuoden verran. Olin mukana verkostomarkkinointiyrityksessä, ja tililläni oli alle tuhat seuraajaa. Haasteina minulla oli mm. se miten monipuolistaa tiliä, miten päästä mukaan kaupallisten yhteistöiden hakuihin sekä tilini kasvattaminen. Olin epävarma, ja reippaasti yli kuusikymppinen, joka oli mielessäni menestymisen este.  Suurin hyöty kurssilla oli saadun tiedon kautta tullut itsevarmuus ja siitä seurannut sitoutuminen. Tilieni kasvattaminen on onnistunut ja Instagram tililläni on nyt 2200 seuraajaa. Rohkaistuin myös aloittamaan aktiivisen Tiktok-tilini kasvattamisen ja säännöllisen videoiden julkaisun sekä live-lähetysten pitämisen siellä. Kurssien antaman ymmärryksen avulla aloitin säännöllisemmän sisällön tekemisen. Omien seuraajieni viestejä kuunnellen olen löytänyt minulle sopivan tyylin tehdä omaa somesisältöäni. Kurssien myötä on myös löytynyt hyvä verkosto, jossa saa vertaistukea ja apua ongelmiin tarvittaessa. Olen toiminut brändi-lähettiläänä, tehnyt muutamia kaupallisia yhteistöitä sekä affiliate-kumppanuuksia. 
 

Pidin valmennuksessa erityisesti siitä, että asiat avattiin perustellisesti. Esimerkiksi aiemmissa somekoulutuksissa on sanottu ”hashtagien käyttö on tärkeää”, mutta Peppi kertoi miksi se on tärkeää ja miten algoritmit toimivat. Lisäksi valmennus eteni johdonmukaisesti ja rauhallisesti. Aikaa ei kulunut turhaan höpöttelyyn, vaan aiheessa pysyttiin. Lisäkysymyksiin Peppi vastasi nopeasti. Valmennus antoi paljon työlleni verkostomarkkinoinnin parissa. Aloin enemmän suunnitella mitä teen ja koska. Pääsin irti ajatuksesta ”laita vain kivoja mainoskuvia”.

Tiina Holappa @titityy83